Асоціація PlasticsEurope проведе конференцію в Празі

Комерційний директор ПП «Євробуд» Роман Волков,
генеральний директор компанії «Вік-Буд» Роман Захарєнков, комерційний директор Synthos S.A. Томас Бедрава,
голова асоціації «Виробники пінопласту» України
Ігор Султанов,
директор ТОВ «Ізотерм-С»
Андрій Садовий

10 грудня відбулися загальні збори асоціації «Виробники пінопласту» України, на яких розглядалися питання утеплення фасадів сучасними теплоізоляційними матеріалами, серед яких важливе місце займають пінополістирольні плити, виробництво яких, незважаючи на кризову ситуацію в країні, протягом 2009 року збільшилося вдвічі

Серед учасників зборів – керівники і фа хівці підприємств виробників: «Сонант», «Євробуд», група компаній ТМ «Століт» та інші, а також представники Європейської асоціації PlasticsEurope і одного з найбільших виробників сировини в Європі – концерну Synthos S.A.

Члени Асоціації обговорили інформацій но соціальний проект TeploDoma.org, головна мета якого – популяризація утеплення житла, розповсюдження обґєктивної інфор мації про сучасні теплоізоляційні матеріали, обмін досвідом утеплення вітчизняних і за рубіжних виробників, формування культури та ощадного споживання енергоносіїв.

Одним з важливих заходів, які б сприяли ефективному вирішенню таких завдань, має стати також конференція «Застосу вання полістирольних утеплювачів у фасадних системах», організація якої планується у березні 2010 року на базі євро пейської асоціації PlasticsEurope у Празі.

Асоціація «Виробники пінопласту» як член європейською асоціації PlasticsEurope є від критим інформаційним ресурсом для учасників ринку теплоізоляційних матеріалів, постійно розширює коло партнерів і членів асоціації.

«Виробники пінопласту»
044 / 239 96 31