Пінополістирол – світовий лідер серед утеплювачів

Роман ЗахарєнковТОВ «Вік-Буд» – відомий виробник пінополістирольних плит в Україні. Компанія виготовляє високоякісну продукцію на заводі під Білою Церквою, виробнича потужність якого – 35 000 куб. м пінопласту в місяць. З 2008 року на підприємстві працюють вже дві виробничі лінії з виготовлення пінополістирольних плит та поліетилену. Про успішний розвиток компанії та переваги продукції розповідає генеральний директор компанії «Вік-Буд» Роман Захарєнков

Успіх кожної компанії зале жить від особистих якостей її ке рівника та командного духу спів робітників. Чітке бачення ситу ації, добре розвинена інтуїція, здорова логіка, фінансова обіз наність, вміле розпорядження грошима, правильне розподі лення обов'язків у колективі – це ті складові, без яких неможли во вести бізнес, очолювати кон курентоспроможну компанію. Навіть не зважаючи на кризову ситуацію в нашій країні, завдяки вмілому менеджменту компанії "Вік Буд" вдалося вдвічі збільши ти виробництво пінополістиролу, який на сьогоднішній день є за требуваним не тільки на євро пейському ринку, але й в Україні.

Наш девіз – Тепло в будинку – тепло в душі. Для цього пропонуємо високоякісну продукцію, що має ряд переваг: вологостійкість , що дозволяє застосовувати їх також для утеплення фундаментів при прямому контакті утеплювача з грунтом; при утепленні пінополістиролом не потрібно додаткового вітрозахисту. Із збільшенням товщини пінополістирольної плити шумо поглинаючі і звукоізоляційні вла стивості зростають; розміри пінополістирольних плит зали шаються стабільними в будівельній конструкції, причому протягом всього терміну експлу атації будівлі не сідають, не змен шуються в розмірах і не зміщу ються в конструкції. Пінопласт не підтримує горіння – при ліквідації джерела підвищеної температури він затухає. Слід зазначити, що у складі піно полістиролу немає жодних не безпечних, отруйних, токсичних речовин, тому під час роботи з матеріалом не потрібно додатко вих засобів захисту. Правильне використання пінополістиролу з дотриманням існуючих норм монтажу, експлуатації і вимог пожежної безпеки дозволяє успішно застосовувати цей ма теріал в будь яких конструкціях.

Весь технологічний процес виробництва пінополістиролу торгової марки "Вік Буд" здійснюється на сучасному високотехнологічному устаткуванні, що забезпечує високу якість продукції.

Від щирого серця хочу при вітати колег, партнерів та друзів із наступаючими новорічними та різдвяними святами. Бажаю творчої наснаги, миру в серці, гармонії в душі, затишку та тепла в оселях, нових зведених будинків, у яких буде жити щастя!

«Вік-Буд»
044 / 501 70 36