Cучасні фасадні рішення

Про нові досягнення компанії «Вік-Буд», яка вже понад п’ять років об’єднує фахівців з виробництва та реалізації тепло– та звукоізоляційного матеріалу – пінополістиролу, розповідає генеральний директор підприємства Роман Захарєнков

– Головна мета компанії – за помірни ми цінами забезпечити клієнтів товарами та послугами в сфері теплозберігаючих технологій, які повною мірою відповідають вимогам часу. Незважаючи на непростий післякризовий період, ми продовжуємо працювати над розвитком і вдосконаленням бази для виробництва пінополістирольних плит, матеріалів для утеплення фасадів, доставляємо продукцію до місця призначення власним автотранспортом.

Нині одне з актуальних питань, яке необхідно вирішувати на державному рівні – це утеплення житлового фонду, підвищення опору теплопередачі огороджувальних конструкцій будівель різного призначення. Тому головним завданням для нашої компанії є не лише виробництво високоякісних утеплювачів, а й виконання теплоізоляційних робіт. Сучасні вимоги до будівництва та ремонту фасадів призвели до необхідності додаткового теплозахисту будівель. Оптимальним варіантом вирішення проблеми є зовнішнє утеплення фасадів, яке дозволяє заощаджувати тепло та одночасно облагороджувати будівлі.

Враховуючи те, що при експлуатації традиційного багатоповерхового житлового будинку через стіни втрачається до 40% тепла, вікна – 18%, покрівлю – 18%, витрати на проведення теплової модернізації будівель можуть окупитися протягом 5-8 років.

Залежно від умов експлуатації, зовнішнього вигляду та побажань клієнтів ми використовуємо різні методи утеплення фасадів. Найпопулярніший, так званий «мокрий» або «легкий мокрий», передбачає тонкошарову систему утеплення. Це не означає, що ефект є меншим, тому що сучасні теплоізоляційні матеріали, зокрема пінопласт, мають у 5-10 разів меншу щільність, ніж деревина, отже їхня теплопровідність у багато разів нижча. Такі матеріали створюють необхідний теплоізоляційний ефект навіть при тонкому шарі нанесення.

«Легкий мокрий» метод полягає в покритті стін за допомогою спеціального клею теплоізоляційними плитами (пінопласт, пінополістирол, мінеральна або скловата). Після цього плити додатково кріпляться до стін пластмасовими дюбелями та вкриваються декоративною штукатуркою. Колір і структуру штукатурки можна обирати за власним бажанням. Ми пропонуємо численні види оздоблень – «короїди», «шуба», «набризк», а гамма кольорів налічує понад 10 тис. відтінків.

Крім заощадження тепла, утеплення фасадів дозволяє вирішити інші проблеми: позбутися промерзлих стін, запобігти появі чорної цвілі та грибка всередині приміщень, покращити звукоізоляцію. Фасадні роботи, які виконує наша компанія, дозволяють значно збільшити термін експлуатації будівель, і ми гарантуємо високу якість матеріалів і виконаних робіт.

«Вік-Буд» «Вік-Буд»
044 / 501 70 36